Een veer’s feestje met pony’s Lightning en Dakota!

Jullie zijn van harte welkom op de Aloha hoeve! Dit is een Hawaïaans woord voor liefhebben. En dat is precies wat we daar doen! Het lief hebben van de pony’s! ( en elkaar) we verzorgen de pony’s iedere dag met veel plezier en krijgen daar inruil veel Liefde voor terug, het is fijn om te zien dat de pony’s het allemaal naar hun zin hebben. Dit wil ik graag met jullie delen!

Heerlijk een middag met je vriendinnen of vriendjes in de buitenlucht bezig zijn met de dieren. Kennis maken met al deze karaktertjes, de diva’s omtoveren tot fotomodellen!

 

Nadat alle cadeautjes opengemaakt en bewonderd zijn gaan wij aan de slag!

Lightning & Dakota krijgen een ware "make over", we gaan ze oppoetsen tot ze blinken!! Hun, haren zacht en uit de klit zijn, dan is het tijd om vlechtjes, strikjes en knotjes te maken het, kan hun niet gek genoeg! We lakken hun nagels (hoeven heten ze eigenlijk) en verven hun vachten, met vingerverf kun je de mooiste creaties maken! ( houdt rekening met kleding ). Deze verf is niet schadelijk voor de pony’s!

De middag is verder in te vullen met bijvoorbeeld:

-Het beauty feest, heerlijke gezicht maskertjes en komkommertjes op je ogen zorgen voor een lekker ontspannen feestje! iedereen word mooi gemaakt met een klein make upje, de nageltjes worden gelakt. Alle meiden krijgen een leuke gekleurde extension in de haren. We gaan een kettinkje of een armbandje maken, Als herinnering aan dit leuke feestje. Als iedereen zover is houden we een leuke fotoshoot samen met Lightning. De foto's worden bewerkt en digitaal doorgestuurd. 

- Een speurtocht opzoek naar de schat, met onderweg leuke opdrachten en spelletjes! Om je suf te lachen!

Natuurlijk speuren Lightning & Dakota met ons mee!

- Make-uppen voor de meiden en een leuke fotoshoot met Lightning & Dakota. De foto's worden bewerkt en digitaal doorgestuurd. Natuurlijk maken we een leuk fotolijstje waar deze bijzondere herinnering in bewaard kan worden.

- Een echt hoefijzer versieren, dat brengt geluk! Lekker creatief bezig zijn! 

- Er is ook aan een educatief feestje gedacht. Inclusief theorieboekje met veel leuke en handige tips over de verzorging van je pony, en hoe ermee om te gaan. We sluiten de middag af met een klein examen en een echt diploma!

- er is zeker ruimte voor een educatief feestje in de natuur! Hutten bouwen, onder boomstronken kijken wat er allemaal leeft! Het herkennen van diertjes en plantjes. Leuk en leerzaam! Zeer geschikt voor jongens en stoere meiden.

Gezellig samen kletsen!